Quantum Touch

Wat is Quantum Touch?

Quantum Touch is een healing-techniek die er voor zorgt dat de beoefenaars door middel van ademhalings- en meditatietechnieken de vibratie van hun handen tot een hoge frequentie opvoeren.
Degene die wordt behandeld, kan zich aan deze hoge frequentie aanpassen, waardoor het healingproces in gang wordt gezet.

In tegenstelling tot hetgeen wat altijd wordt verondersteld, is de persoon die wordt behandeld de healer.
De lichaamsintelligentie bepaalt zelf waar de energie naar toe gaat.
Als therapeut hebben wij geen invloed op de snelheid waarmee de healing plaatsvindt.

Hoe werkt het?

Door een lichte aanraking en het gebruik van verschillende ademhalingstechnieken wordt het lichaam in staat gesteld door de verhoogde trilling zichzelf zoveel mogelijk te genezen.
De cliënt ervaart al vrij snel de eerste effecten op zowel lichamelijk al geestelijk niveau.

Quantum Touch spoort het lichaam aan, met name botten en gewrichten, om haar oorspronkelijke stand weer aan te nemen. Quantum Touch is toepasbaar op vrijwel alle gebieden, waaronder hoofdpijn en migraine, nek- en schouderpijn, rugklachten, ontstekingen, problemen met bekken, knie en heupen, maar zeker ook bij stress.

Bij Kanker (oncologie) zie ik dat er sprake is van een snelle opname van levenskrachtenergie. Dit betekent dat deze energieboost er voor zorgt dat de energie sneller op peil wordt gebracht dan zonder Quantum Touch behandeling.
Daarnaast is het goed om (onverwerkte) emoties (angst) tijdens de behandeling te mogen helen.

Door vanuit universele liefde te werken én met de juiste intentie, kan het resultaat van een behandeling worden vergroot.

Ben je nieuwsgierig geworden ?

Kijk dan naar mijn uitleg en demo over Quantum Touch: