En méér

TRANCE HEALING

Trance Healing is een krachtige manier van heling die gebruik maakt van een hoge staat van bewustzijn en van verbinding met de spirituele wereld.
De energie wordt doorgegeven via de handen. De cliënt ervaart daarbij een diepe ontspanning. Gedurende een sessie wordt het evenwicht op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau op een subtiele wijze hersteld.

De plek in lichaam of geest die aandacht vraagt wordt op een zachte, respectvolle en liefdevolle manier geactiveerd om te ontwaken.
Dit resulteert in een herkenning, erkenning – bewustwording – en omarming van de pijn waardoor er uiteindelijk transformatie kan plaats vinden.

Trance Healing is inzetbaar bij vrijwel alle (pijn) klachten zoals rugpijn, nek- en schouderklachten, hoofdpijn en migraine, problemen met het bekken, knieën en heupen, fibromyalgie, menstruatiepijn, stress, depressiviteit en emotionele blokkades.
Er wordt gekeken naar het signaal áchter de klacht dat veelal de basis vormt voor het ongemak.

Als holistisch energetisch therapeut vind ik het van groot belang dat er tijd en aandacht is voor de cliënt.
Zó wordt de basis gelegd voor een stuk vertrouwen, inzicht, reflectie en heling.

Trance Healing is niet bedoeld ter vervanging van de reguliere geneeskunde. Het is echter wél een fantastische alternatieve methode die daarnaast kan worden ingezet om genezing te bespoedigen en lichaam en geest vanuit een diepere laag te helen.

SPIRITUELE STERVENSBEGELEIDING

Ook bij de laatste fase van een leven kan ik de stervende op zielsniveau helpen en begeleiden om op een mooie, waardige manier over te gaan naar Gene Zijde.
Angst, onuitgesproken woorden, haat, conflicten en geheimen kunnen liefdevol worden getransformeerd.